Positieve Bedrijfstraining Teambuilding

Teambuilding

Positieve Bedrijfstraining

Teambuilding

Elk team kan toch wel een positieve teambuilding gebruiken? Een frisse wind door de gangen, meer plezier met elkaar en erkenning van de aanwezige kwaliteiten?
De bedrijfstraining Teambuilding zorgt hiervoor. Samen geven we antwoord op de vraag wat jullie team zo bijzonder maakt.

De kwaliteiten van het team worden in beeld gebracht. Zo wordt de saamhorigheid versterkt. De medewerkers zijn blij in dit team te werken. We beginnen de bedrijfstraining met een workshop lachen. Lachen zorgt voor ontspanning en een positieve blik. En met die blik kijken we naar jullie team. Wij helpen de teamleden om meer plezier en succes te ervaren. Dit doen we door verschillende trainingsoefeningen toegespitst op jullie team. Wat maakt jullie team zo bijzonder? Wat zijn jullie sterke punten?

Ideaal voor het verbeteren van de onderlinge samenwerking, bij een nieuwe samenstelling van het team of een ontspannen inhoudelijke activiteit tijdens een teamuitje.
Aan het eind van de training heeft u de sterke punten van het team helder. Ook de teamleden (h)erkennen deze kwaliteiten. Uiteraard denken wij graag met u mee hoe u het team nog meer kunt versterken, zodat het niet enkel bij de trainingsdag blijft, maar juist daarna nog effect heeft op jullie team.

Deze training is onderdeel van de positieve bedrijfstrainingen ‘Succes lacht je toe’. De Teambuilding training is ook apart te boeken. Deze training duurt minimaal een dagdeel en is al mogelijk vanaf € 19,50 per deelnemer per uur.

Vraag naar de mogelijkheden! 

In het kort

Teambuilding Alles Lach

Duur : Minimaal 1 dagdeel
Waar: Uw eigen of gehuurde locatie
Prijs : Vanaf  € 19,50 (excl. 9 % BTW & reistijd)
Personen : In overleg

Vraag naar de mogelijkheden! 

Bel mij terug

Uw naam

Uw telefoon nummer