Your cart

Workshop Lachen Familiedag

Of je nou een leuke familie hebt of niet, een workshop lachen is altijd welkom! Om de familiedag bijzonder positief te beginnen, om iedereen er weer aan te helpen herinneren hoe hard tante Els ook alweer lacht, om wakker te worden, of welke andere reden dan ook! Lachen is leuk! Een workshop lachen is een beleving! Het is niet om naar te kijken, maar om te ervaren! Met elkaar lachen om helemaal niets. Veel positieve energie en iets om het op verjaardagen nog veel over te hebben óf om nog eens te herhalen!

Programma

Een workshop lachen kan het beste ’s ochtends gehouden worden, aangezien men dan de gehele dag profijt heeft van het resultaat. Wanneer dat niet goed uitkomt, kan het ’s middags en ’s avonds natuurlijk ook! Uiteraard kan een programma in overleg worden samengesteld. Normaal gesproken wordt in een tijdsbestek van een uur het principe van lachen zonder reden uitgelegd, worden er verschillende lach- en groepsoefeningen gedaan, komen er verschillende lachfeiten voorbij, is er een sessie “vrij lachen”, en is er tijd voor relaxen en vragen.

Ruimte

Wij komen graag bij u lachen! Een ruime huiskamer kan al prima geschikt zijn! Maar we helpen u ook met veel plezier met het zoeken naar een geschikte ruimte. Aangezien het bij lachen erg om de dynamiek van de groep gaat is het belangrijk een fijne en geschikte ruimte te hebben om de sessie in te verzorgen. Wanneer de ruimte alleen de mogelijkheid biedt om mensen op hun stoel te laten zitten, kan dit, maar voorkeur gaat uit naar een ruimte waar men vrij kan bewegen. Het meest prettig is een ruimte met stoelen welke te verplaatsen zijn. Tevens kun je je voorstellen dat een groep van blij lachende mensen flink wat geluid kan produceren! Het is dus gewenst te bedenken wie de buren zijn….


Een fantastische workshop, een echte aanrader ! Mooie combinatie tussen theorie en fijne oefeningen. Veel gelachen ! De inzet van zowel Keshia als Sanne als zeer prettig en laagdrempelig ervaren. Persoonlijk contact.
– Pascalle

Prijs

Particulieren

De prijs voor 10 personen voor een uur lachplezier bedraagt € 150,-. Uiteraard zijn meer personen altijd welkom, per persoon komt er dan € 15,- bij.

Reistijdvergoeding

Binnen Rotterdam rekenen we geen reistijdvergoeding. Buiten Rotterdam rekenen we per half uur € 25,-.

Alles Lach staat open voor ruilhandel & betaling in natura! Zelfs sessies op vrijwillige basis!
Reken jezelf niet direct rijk: goed lachen is tenslotte goud waard! Sanne bepaalt of jullie voorstel of verhaal goed genoeg is. Spannend!

Uiteraard kun je ook kiezen voor een korter of langer programma. Met meer mensen is ook mogelijk.

Vraag naar de mogelijkheden! 

In het kort

Duur : 60 minuten
Vanaf: 10 personen
Waar: Ruime huiskamer of gehuurde locatie

Wat vonden anderen van de lachworkshop?

De workshop kan ook langer of korter, vraag naar de mogelijkheden!