Corpus Experience: Lachen is gezond

Corpus Experience

Lachen voor bedrijven

 

Het jaar afsluiten, een gezamenlijke prestatie belonen, de zomer inluiden; team- en andere bedrijfsuitjes worden het hele jaar door georganiseerd. In CORPUS staat de mens in alle facetten centraal. En omdat het in iedere organisatie om de mensen draait, is CORPUS de uitgelezen plek om met elkaar een middag door te brengen. Na afloop van het lachen is gezond teamuitje heeft u veel plezier gehad en u heeft ook nog iets geleerd, namelijk dat lachen écht gezond is en dat u goed voor uw gezonde lichaam moet zorgen. Vooraf of achteraf geniet u van lekkere drankjes en hapjes.

Programma

Een compleet teamuitje (ongeveer 4 uur) begint met een ontvangst met koffie en thee met gesorteerd gebak. Daarna volgt de ‘reis door de mens’ welke men afsluit met een bezoek aan de Medische Infotheek (samen ongeveer 2 uur). Tot slot wordt in een tijdsbestek van uur het principe van lachen zonder specifieke reden uitgelegd. Er worden verschillende lachoefeningen gedaan, individueel en als groep. Én er zijn veel leuke wetenswaardigheden over lachen te vertellen en dat gebeurt ook volop! De vele voordelen van lachen zullen worden verteld én ervaren. Een workshop om met veel enthousiasme in mee te gaan en niet teveel over na te denken… Na het lachen is er tijd voor vragen en antwoorden. Tijdens de borrel* (een uur) kan men napraten en ervaringen uitwisselen.

Tijdens de ‘reis door de mens’ kunt u op spectaculaire wijze zien, voelen en horen hoe het menselijk lichaam werkt en welke rol gezond eten, gezond leven en veel bewegen daarbij spelen. Het lichaam is de basis van álles. Maar hoe werkt dit ingenieuze CORPUS eigenlijk? In het harttheater maken uw gasten een duizelingwekkende reis als rood bloedlichaampje en ontdekt men in de hersenshow de spectaculaire werking van het menselijk brein. Hoe reageren de darmen op een broodje kaas? Wat gebeurt er als men niest en waar op de tong proef je suiker of juist zout? Geef uw ogen de kost en kijk verder dan uw neus lang is, dan staat u echt met uw mond vol tanden!

Lachen is gezond! Lachen brengt samen; zorgt voor een directe connectie; neemt vooroordelen weg; stelt iedereen gelijk; zorgt dat men zichzelf niet al te serieus neemt; neemt stress weg en nog veel meer! Lachen is een beleving! Het is niet om naar te kijken, maar om te ervaren! Er is ruimte om een persoonlijke mening te geven over het groepsverband binnen uw team. Men zal collega’s zien op een andere manier. Er wordt geleerd hoe je door lachen je stemming positief kunt veranderen en zo ook je houding naar anderen. Men zal zich na afloop blij & energiek voelen. Positieve teambuilding dus!

Borrel of lunch

De borrel* bestaat uit twee drankjes uit het Hollands assortiment en een assortiment van gemengde noten, mozzarellaspiesjes, taco chips met salsa saus, Thaise kipspiesjes, Pinchitos (spiesje met augurk en chorizo) en Spaanse gehaktballetjes.

*In plaats van een borrel kan men ook kiezen voor een lunch. Dit geeft een meerprijs van € 5,00 per persoon. Als men tussendoor nog een extra drankje wil dan kan dit natuurlijk ook. Vraag naar meer mogelijkheden!

Prijs

Arrangementprijs* € 56,50 per persoon, gebaseerd op minimaal 20 personen, indien u met minder gasten wilt komen is de prijs op aanvraag.

*De prijs is exclusief BTW en geldt tot 31 december 2022 en alleen tijdens reguliere openingstijden van CORPUS ‘reis door de mens’ (dinsdag tot en met zondag 09.30 – 17.00 uur) van 20 personen, en meer, op basis van reservering en beschikbaarheid.

Vraag naar de mogelijkheden! 

 

Of neem direct contact op met Corpus Experience 

In het kort

Duur : 4 uur
Waar: Corpus Experience, Oegstgeest (Leiden)
Prijs : vanaf € 56,50  p.p. (excl. BTW)
Personen : vanaf 20

Vraag naar de mogelijkheden!   

Of neem direct contact op met Corpus Experience