Feest

Het is feest tralalala

Vier je mee?

12,5 jarig jubileum

Alles Lach

JAAAA!! Al 12,5 jaar Alles Lach! En jij kunt dat meevieren!

Ja, ik kom gelijk!

Natuurlijk gaan we lachen! Samen lunchen! De wereld van de Positieve Psychologie verkennen! En een borrel drinken mét bittergarni! Je komt toch ook? De kosten van de workshops zijn voor deze gelegenheid gehalveerd en de borrel betaalt Alles Lach! 

We hebben uiteraard een heel leuk programma, waarbij je al vierend veel lacht én veel opsteekt! Na een warm ontvangst met koffie of thee, gaan we beginnen!

En hoe kan het ook anders dat we aanvangen met een lachworkshop? De workshop lachen wordt deze keer verzorgd door Keshia en dat is een feestje hoor!! Zij lacht inmiddels alweer een goed half jaar met én voor Alles Lach, enthousiaster vind je niet veel mensen in dit leven…

Een heerlijke lunch bestaande uit een heerlijke dagsoep, twee belegde broodjes en een lekker stukkie fruit, zorgen ervoor dat je zeer voldaan kunt gaan zitten voor de workshop Positieve Psychologie. Ofwel de wetenschap die onderzoekt hoe je gelukkiger door het leven kunt gaan.
Sanne vertelt je wat Positieve Psychologie is, wat je eraan hebt en wat je ermee kunt doen!
De basis wordt behandeld, zodat je een goed inzicht hebt in wat deze stroming allemaal voor je kan doen.

En uiteraard drinken we dan een drankje met elkaar. Om die 12,5 jaar te vieren, maar toch ook vooral dat jullie er waren!

Mocht je er graag bij willen zijn of je kent iemand die zo’n positieve dag wel kan gebruiken, maar bij wie dit niet in het budget past? Zou je een mailtje willen sturen naar info@alleslach.nl of contact opnemen via het contactformulier op de website? Uit de aanmeldingen kiezen we iemand die met twee personen met open armen zal worden verwelkomd!

10.30 Ontvangst met koffie & thee
11.00 Lachworkshop met Keshia
12.00 Lunch
13.00 Workshop Positieve Psychologie met Sanne
14.00 Borrelen

Zin in, ik kom!

 

 

Feest

1 oktober 2022

 Workshop Lachen Alles Lach

10.30 – 14.30

De Machinist, Willem Buytenwechstraat 45, Rotterdam

Kosten € 49,50 per persoon

Meld je hier aan!