Lachcollege

Lachcollege

Alles wat je wil weten over lachen

Lachen. Er is zoveel te vertellen over lachen! In een lachworkshop lachen komen er zeker leuke wetenswaardigheden voorbij, maar in dit lachcollege nemen we de tijd om dieper in te gaan op de vele mooie en interessante aspecten van het lachen! Het lachcollege is een goed alternatief voor een workshop lachen als je collega’s liever binnen de comfortzone blijven!

Wat voor soorten lach zijn er? De geschiedenis van het lachen; wat is er bekend? Wat is het psychologische effect van lachen? Welke invloed heeft lachen op je fysiek? Zo kunnen we nog wel even door! Een positief college waar je veel van opsteekt!

Programma

Het lachcollege kan altijd gegeven worden! Wanneer u een bepaald thema wil verwerken of een specifiek accent wil aanbrengen, denken we natuurlijk graag met u mee! Normaal gesproken wordt tijdens het lachcollege in een tijdsbestek van drie kwartier tot een uur op een interactieve, positieve, informatieve en interessante manier zoveel mogelijk over lachen verteld. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om als afsluiting het effect van lachen te ervaren door middel van een lachworkshop. De duur van die workshop lachen kan variëren, maar is al mogelijk vanaf tien minuten tot drie kwartier.

Ruimte

Een mooi lachcollege kan natuurlijk daar waar jullie willen gegeven worden, wanneer je suggesties wenst, laat het weten! Aangezien het bij dit positieve college erg om de dynamiek van de groep gaat is het belangrijk een fijne en geschikte ruimte te hebben om de sessie in te verzorgen. Een beamer en scherm zijn ook nodig.
Zeker wanneer u het lachcollege wil aanvullen met een lachworkshop, gaat de voorkeur uit naar een ruimte waar men vrij kan bewegen. Het meest prettig is een ruimte met stoelen welke te verplaatsen zijn. Tevens kun je je voorstellen dat een groep van blij lachende mensen flink wat geluid kan produceren! Het is dus gewenst te bedenken wie de buren zijn….

Prijs

De prijs voor het volgen van een lachcollege met 25 personen bedraagt € 375,-. Uiteraard zijn meer personen altijd welkom, per persoon komt er dan € 15,- bij.
Alle bedragen zijn exclusief 9 % BTW, eventuele zaalhuur en horeca.

Reistijdvergoeding

Binnen Rotterdam rekenen we geen reistijdvergoeding. Buiten Rotterdam rekenen we per half uur € 25,-.

Alles Lach staat open voor ruilhandel & betaling in natura! Zelfs sessies op vrijwillige basis!
Reken jezelf niet direct rijk: goed lachen is tenslotte goud waard! Sanne bepaalt of jullie voorstel of verhaal goed genoeg is. Spannend!

Uiteraard kunt je ook kiezen voor een korter of langer programma. Met meer mensen is ook mogelijk.

Vraag naar de mogelijkheden! 

In het kort

Teambuilding Alles Lach

Duur : 45 – 60 minuten
Vanaf: 25 personen
Waar: Eigen of gehuurde locatie
Waarom: Hierom!

Het lachcollege kan ook langer of korter, vraag naar de mogelijkheden!

Vraag naar de mogelijkheden! 

Bel mij terug

    Uw naam

    Uw telefoon nummer