Bedrijven

Professioneel & Positief

Lachen voor bedrijven

Lachworkshops

Door Alles Lach

Niets is lekkerder dan even goed met elkaar lachen, dus is een lachworkshop altijd geschikt! Klik hieronder op het gewenste programma voor meer informatie!

Lachworkshops

workshop lachen

 

vergaderbreak

 

Laughing Workshop

Positieve Workshops

In ontwikkeling

Lachen is heerlijk! Maar ben je op zoek naar een positieve workshop waar zeker wel gelachen wordt, maar waar het niet de hoofdrol speelt?
We werken momenteel aan de volgende workshops:

Workshop Positieve Psychologie

Positieve psychologie staat voor wat je gelukkig maakt en gaat uit van positieve ervaringen, eigenschappen en instelling. Richt je op de mogelijkheden en potentie! En dit alles op wetenschappelijke basis, zonder de praktijk uit het oog te verliezen! Er is zoveel te vertellen over positieve psychologie!! We behandelen de basis!

Workshop Humor

Waar moet jij om lachen? Heb jij humor? Vinden anderen dat ook? We nemen een breed scala door en checken hoe jullie scoren qua humor! Hoewel er in humor natuurlijk geen winnaars of verliezers bestaan!

Workshop Lachend Zingen

Er zitten zoveel gelijkenissen tussen lachen en zingen! Dus dat gaat ook heel goed samen! Enneh… geen zorgen, het is geen auditie, je hoeft niet echt te kunnen zingen! Dat iedereen kan lachen is wel een vereiste voor deelname!

Ben je geïnteresseerd in één van bovenstaande workshops? Laat het weten, dan zetten we er wat vaart achter!

Lachcollege

In ontwikkeling

We zijn bezig met de ontwikkeling van een Lachcollege! Er is zoveel te vertellen over lachen! In een lachworkshop komen er zeker leuke wetenswaardigheden voorbij, maar in dit lachcollege nemen we de tijd om dieper in te gaan op de vele mooie én interessante aspecten van het lachen!

Wat voor soorten lach zijn er? De geschiedenis van het lachen; wat is er bekend? Wat is het psychologische effect van lachen? Welke invloed heeft lachen op je fysiek? Zo kunnen we nog wel even door! Een positief college waar je veel van opsteekt! Indien gewenst uiteraard aan te vullen met een workshop!
 

lachcollege