Bedrijven

Professioneel & Positief

Lachen voor bedrijven

Workshop Lachen

Door Alles Lach

Niets is lekkerder dan even goed met elkaar lachen, dus is een lachworkshop zeer geschikt als teambuilding tijdens een bedrijfsuitje. Of misschien als afscheid van een gewaardeerde collega? Positieve start van een bedrijfsuitje? Vieren van gehaalde successen?

Of als vergaderbreak, zodat iedereen weer even oplaadt voor de rest van de dag. Maar ook zonder specifiek thema kun je lachen. Lachen in het Engels, omdat het een internationaal gezelschap betreft? Of misschien zelfs een middag lachen inclusief een lachtocht in de buitenlucht?

Een workshop lachen is eigenlijk voor elke gelegenheid in te zetten! Klik hieronder voor op het gewenste programma voor meer informatie!

Workshops

workshop lachen

 

workshop teambuilding

 

vergaderbreak

 

Laughing Workshop

Positieve bedrijfstraining

Succes Lacht je toe

Sanne helpt teams in bedrijven meer plezier te laten ervaren, zodat aanwezige kwaliteiten optimaal worden benut en de samenwerking versterkt!
Dit  door positieve trainingen waar we de pluspunten van jullie bedrijf helder krijgen, de sterke punten van het team benadrukken en de kwaliteiten van elke deelnemer uit te lichten.

Positieve bedrijfstrainingen die bijdragen aan een verbeterde werkomgeving, vermindering van stress, terugdringen van ziekteverzuim, prettigere samenwerking, meer onderling begrip, hogere motivatie, betere communicatie en creativiteit. Dit doen we door een focus op de volgende punten:

Trainingen

Training Bedrijfspluspunten

 

Training Teambuilding

 

Training Persoonlijke kwaliteiten

 

Uiteraard zijn wij van mening dat de training het meest effectief is wanneer de drie onderdelen doorlopen worden, maar wanneer u zich liever focust op één onderdeel bespreken we graag de mogelijkheden.

Eén onderdeel duurt minimaal 1 dagdeel. U kunt al boeken vanaf € 19,50 per deelnemer per uur.