Your cart

Alles lach Openbare Workshop

Wanneer je graag een keer mee wilt doen met een workshop, maar nog even geen gelegenheid hebt om een hele groep te mobiliseren, kun je aanschuiven bij één van de openbare workshops.
Even lekker een uurtje lachen. Vermakelijk én informatief!
Kom bij de lachworkshop ervaren dat je prima kunt lachen zonder een specifieke reden! Neem je moeder mee, je vriendinnen, buurman of toevallige voorbijganger op straat! Gedurende een uur leer je meer over lachen en ervaar je hoe lekker het is om dit bewust te doen!

Programma

Kijk.. Een uitleg van een lachworkshop is het gewoon nét niet… Je moet het écht ervaren, maar goed, wat gaan we doen? Normaal gesproken wordt in een tijdsbestek van een uur het principe van lachen zonder reden uitgelegd, worden er verschillende lach- en groepsoefeningen gedaan, wordt er verteld waarom lachen zo goed voor je is, lachen we zoals je waarschijnlijk nog nooit hebt gedaan en is er natuurlijk tijd voor vragen, wanneer je deze hebt.

Lachen is gezond. Maakt anti-stress hormonen aan, laat endorfine door je lijf stromen, versterkt je immuunsysteem, is een leuke cardio-training, verbetert de bloedcirculatie, verhoogt emotionele intelligentie, is goed voor je sociale leven en nog veel meer positiefs!
Een heerlijke ervaring voor iedereen en elke gelegenheid!

Natuurlijk weet iedereen dat lachen gezond is, maar besluiten een potje te gaan lachen… Dat doe je niet zo snel. Wel tijdens deze openbare workshop! We lachen om niets en zoals Toon Hermans het al zo mooi zei “Als je om bijna niets lacht, ben je echt aan het lachen”.

Locatie

Rotterdam en Nootdorp staan nu op de agenda. In Rotterdam komen we graag bij de Machinist en in Nootdorp is het goed toeven bij Cultura&Zo. Heb je zelf een suggestie voor het organiseren van een openbare workshop, laat het vooral weten!


“Een fantastische workshop, een echte aanrader ! Mooie combinatie tussen theorie en fijne oefeningen. Veel gelachen ! De inzet van zowel Keshia als Sanne als zeer prettig en laagdrempelig ervaren. Persoonlijk contact.”
– Pascalle

Prijs

De prijs voor een uur lachplezier bedraagt € 15,- per persoon.

Speciale behandeling

Alles Lach staat open voor ruilhandel & betaling in natura!
Reken jezelf niet direct rijk: goed lachen is tenslotte goud waard! Geld heeft niet voor iedereen dezelfde waarde, kom je graag lachen, maar is je budget beperkt, laat het even weten. We denken graag met je mee!

Vraag naar de mogelijkheden! 

Data

Lachworkshop Nootdorp
Zaterdag 11 november 2023
Tijd: 11.00 – 12.00
Prijs: € 15,- p.p.
Locatie: Cultura & Zo

Lachworkshop Rotterdam
Zaterdag 17 februari 2024
Tijd: 12.00 – 13.00
Prijs: € 15,- p.p.
Locatie: De Machinist
Reserveer gelijk lekkere lunch!