Over Alles Lach

Ik wil meer weten over

ALLES LACH

Wie komt er eigenlijk met je lachen als je Alles Lach uitnodigt? We stellen ons even voor! En als persoonlijker contact gewenst is, kunnen we natuurlijk altijd even bellen, videobellen en in specifieke uitzonderlijke gevallen zelfs even langskomen!

Alles Lach is opgericht door Sanne. Sanne werkt graag met mensen. Lacht veel én graag. Wat mooier dan van een combi van die twee je beroep te maken? Lachen met mensen! Ze wil je enthousiasmeren en laten lachen. Je iets leren en misschien zelfs wel iets meegeven voor de toekomst…

Een Trainers opleiding bij ICM Opleiding & Trainingen, een opleiding Positieve Psychologie én een intensieve cursus bij Dr. Madan Kataria, de oprichter en bedenker
van het concept “lachen zonder reden”, in Bangalore, India hebben gezorgd voor  theoretische kennis, certificaten en diploma’s.
Ervaringsdeskundigheid en enorme zucht naar alles wat samenhangt met positivisme, optimisme & lachen zorgen voor extra kennis.

Haar enthousiasme en vrolijkheid zijn aanstekelijk. Haar motivatie enorm. Dit maakt haar een gedroomde lachcoach en een perfecte positiviteitstrainer.

Inmiddels heeft ze al honderden groepen en duizenden mensen aan het lachen gekregen.

Mary is al jaren zangeres en heeft al heel veel mensen vermaakt met haar optredens en positieve energie. Als evenementen begeleider zorgt ze als geen ander voor het vertier. Dus het verzorgen van workshops lachen is eigenlijk op haar lijf geschreven! Lachen doet ze veel, vaak en best luid! Zelf heeft ze ervaring met de positieve effecten van lachen en dat deelt ze natuurlijk graag met je!

Haar eerste recensie loog er niet om: “De workshop is een groot succes geweest, alleen maar positieve reacties ontvangen! ik heb de collega’s nog lang na de workshop zien en horen nagenieten! Super! Bedankt voor jullie positieve bijdrage aan onze dag en wie weet, tot de volgende keer!”

Maar dat is alweer een hele dikke twee jaar geleden en was slechts het begin van veel blijde reacties. Inmiddels heeft ze ruim 50 groepen al lachend vermaakt! Van 8 tot 100 personen, van Emmen tot Hellevoetsluis, het maakt Mary niet uit! Nederlands, Engels of Spaans als voertaal, het kan allemaal.

Dus voor de leukste workshop of training in Rotterdam : neem snel contact op met Alles Lach! En ook komen wij met veel plezier naar u toe. Natuurlijk ook buiten Rotterdam.