Positieve Bedrijfstraining Bedrijfspluspunten

Bedrijfspluspunten

Positieve Bedrijfstraining

Bedrijfspluspunten

Met deze bedrijfstraining zetten wij samen met u en uw medewerkers, uw bedrijf in het zonnetje. Of u nu een groot of een klein bedrijf heeft, alle positieve punten worden in kaart gebracht.

U krijgt in ieder geval antwoord op de volgende vragen:
• Wat maakt uw bedrijf zo bijzonder?
• Wat is uw onderscheidend vermogen?
• Welke succesfactoren en kwaliteiten heeft uw bedrijf?
• Waarom werken uw werknemers graag bij uw bedrijf?

En deze antwoorden kunt u uiteraard onder de aandacht brengen bij bijvoorbeeld uw klanten en leveranciers.

We beginnen de bedrijfstraining met een workshop lachen. Lachen zorgt voor ontspanning en een positieve blik. En zo kijken we ook naar uw bedrijf.
Vervolgens ontdekken we door diverse trainingsonderdelen, welke we toespitsen op uw bedrijf, wat jullie bedrijf zo bijzonder zo bijzonder maakt. Anders dan andere bedrijven.
Aan het eind van de training heeft u de pluspunten van uw bedrijf in beeld. Uiteraard denken wij daarna graag met u mee over hoe u hier optimaal gebruik van kunt maken, zodat het niet enkel bij de trainingsdag blijft, maar juist daarna nog effect heeft op jullie mooie bedrijf.

Ideaal voor een positieve invulling van een bedrijfsdag, het vaststellen van jullie belangrijkste waarden of het helder krijgen van jullie onderscheidende vermogen.

Deze training is onderdeel van de positieve bedrijfstrainingen ‘Succes lacht je toe’. De Bedrijfspluspunten training is ook apart te boeken. Deze training duurt minimaal een dagdeel en is al mogelijk vanaf € 19,50 per deelnemer per uur.

Vraag naar de mogelijkheden! 

In het kort

Machinist.3

Duur : Minimaal 1 dagdeel
Waar: Uw eigen of gehuurde locatie
Prijs : Vanaf  € 19,50 (excl. 9 % BTW & reistijd)
Personen : In overleg

Vraag naar de mogelijkheden! 

Bel mij terug

Uw naam

Uw telefoon nummer