Positieve Bedrijfstraining Persoonlijke kwaliteiten

Persoonlijke Kwaliteiten

Positieve Bedrijfstraining

Persoonlijke kwaliteiten

Samen gaan we onderzoeken wat elke individuele medewerker zo bijzonder maakt. Wat jóu zo bijzonder maakt. Het succes van een bedrijf en/of team wordt bepaald door de kwaliteiten van de medewerkers. Door dit helder en open te benoemen en te waarderen, wordt iedereen aangezet om zijn/haar volledige potentie in te zetten voor uw bedrijf.

We beginnen de bedrijfstraining met een workshop lachen. Lachen zorgt voor ontspanning en een positieve blik.. Met deze blik kijken we naar de kwaliteiten van elke
medewerker. Wat maakt de individuele medewerker zo bijzonder? Welke kwaliteiten kenmerken hem of haar?
Door verschillende trainingsoefeningen brengen we deze kwaliteiten naar de voorgrond. Zo krijgt iedereen zijn pluspunten van een ander te horen, collega’s maken meer gebruik van elkaars kwaliteiten en het wederzijds respect groeit. Aan het eind van deze bedrijfstraining heeft u een helder beeld van de kwaliteiten per deelnemer.
Uiteraard denken wij graag met u mee over hoe u optimaal gebruik kunt maken van de aanwezige potentie van de medewerkers, zodat het niet enkel bij een tijdelijke erkenning van kwaliteiten blijft, maar juist daarna een positief effect houdt op de medewerkers

Deze training is onderdeel van de positieve bedrijfstrainingen ‘Succes lacht je toe’. De Teambuilding training is ook apart te boeken. Deze training duurt minimaal een dagdeel en is al mogelijk vanaf € 19,50 per deelnemer per uur.

Vraag naar de mogelijkheden! 

In het kort

Workshop Lachen Alles Lach

Duur : Minimaal 1 dagdeel
Waar: Uw eigen of gehuurde locatie
Prijs : Vanaf  € 19,50 (excl. 9 % BTW & reistijd)
Personen : In overleg

Vraag naar de mogelijkheden! 

Bel mij terug

Uw naam

Uw telefoon nummer