Your cart

Alles lach Referenties

ALTIJD LACHEN

Alles lach heeft inmiddels al met vele mensen mogen lachen. Jongeren, ouderen, vrienden, vrijgezellen, collega’s, geestelijk beperkten, werkende, net ontwakende, vrolijke, minder blije, enthousiaste, sceptische, verbaasde mensen.
Workshops lachen, workshops teambuilding, vergaderbreaks, lachen ter kennismaking, lachen als onderbreking van een pittige beleidsdag, lachen als opwarming, lachen voor het bevorderen van de samensmelting, de redenen zijn altijd zeer uitlopend. Hieronder een selectie uit de referenties.

REFERENTIES VAN BEDRIJVEN

Ik heb het erg leuk gevonden en het paste wat mij betreft perfect in het programma! Knap hoe jij zelfs de meest sceptische(n) van de groep meekreeg en echt petje af voor hoe jij voor zo’n groep durft te gaan staan. Ik denk met een (glim)lach terug aan de mooie ochtend sessie! Succes en tot ziens

Ewout, Hewlett Packard

Iedereen vond de workshop zeker energie geven. Nu afwachten wie het vast houdt in zijn of haar team. Op jou weinig commentaar, je deed het super!

Nicole, Rabobank

Ik heb overwegend positieve reacties ontvangen. Zelfs de sceptische collega’s (een enkeling) vonden het leuk en hebben er vreugde aan beleefd.
Ook heb ik vrienden en andere collega’s verteld over de leuke workshop, dus je weet nooit wat jou dit in de toekomst kan brengen.
Enorm veel dank voor het leuke uur en wie weet tot ziens!

Natascha, Gemeente Rotterdam

Beoordelingen

Klik hieronder om meer beoordelingen te lezen of voor het beoordelen van onze diensten! We horen het graag en stellen ieders mening zeer op prijs!