Workshop Lachen Teambuilding

Workshop Lachen Teambuilding

Lachen voor bedrijven

Lachen brengt samen, zorgt voor een directe connectie, neemt vooroordelen weg, stelt iedereen gelijk, zorgt dat men zich niet te serieus neemt, neemt stress weg en zo nog veel meer! Perfecte uitgangspunten voor een goede teambuilding sessie.

Lachen is een beleving! Het is niet om naar te kijken, maar om te ervaren! Je zult je collega’s zien op een andere manier. Tijdens deze workshop lachen wordt er geleerd hoe je door lachen je stemming positief kunt veranderen en zo ook je houding naar anderen. Men zal zich na afloop blij & energiek voelen. Positieve teambuilding dus!

Programma

Een workshop lachen kan het beste ’s ochtends gehouden worden, aangezien men dan de gehele dag profijt heeft van het resultaat. Wanneer dat niet goed uitkomt, kan het ’s middags en ’s avonds natuurlijk ook! Uiteraard kan een programma in overleg worden samengesteld. Normaal gesproken wordt in een tijdsbestek van een uur het principe van lachen zonder reden uitgelegd, worden er verschillende lach- en groepsoefeningen gedaan, komen er verschillende lach feiten voorbij, een sessie “vrij lachen”, relaxen en tijd voor vragen en antwoorden.

Ruimte

Lachen kan natuurlijk daar waar jullie willen, maar wanneer je suggesties wenst, laat het weten! Aangezien het bij lachen erg om de dynamiek van de groep gaat is het belangrijk een fijne en geschikte ruimte te hebben om de sessie in te verzorgen. Wanneer de ruimte alleen de mogelijkheid biedt om mensen op hun stoel te laten zitten, kan dit, maar voorkeur gaat uit naar een ruimte waar men vrij kan bewegen. Het meest prettig is een ruimte met stoelen welke te verplaatsen zijn. Tevens kun je je voorstellen dat een groep van blij lachende mensen flink wat geluid kan produceren! Het is dus gewenst te bedenken wie de buren zijn….

Prijs

De prijs tot 20 personen voor een uur lachplezier bedraagt € 245,-. Uiteraard zijn meer personen altijd welkom, per persoon komt er dan € 10,- bij.
Wanneer de locatie zich in Rotterdam bevindt worden er geen vervoerskosten gerekend, daarbuiten helaas wel. Per half uur kost dit € 25,-.
Deze bedragen zijn exclusief 9 % BTW, eventuele zaalhuur en horeca.
Alles Lach staat open voor ruilhandel & betaling in natura! Zelfs sessies op vrijwillige basis! Reken jezelf niet direct rijk: goed lachen is
tenslotte goud waard! Sanne bepaalt of jullie voorstel of verhaal goed genoeg is. Benieuwd!

Uiteraard kunt je ook kiezen voor een korter of langer programma. Met meer mensen is ook mogelijk.

Vraag naar de mogelijkheden! 

In het kort

Teambuilding Alles Lach

Duur : 60 minuten
Waar: Eigen of gehuurde locatie
Prijs : € 245,- (excl. 9 % BTW & reistijd)
Personen : 10 tot 20

Uiteraard zijn meer personen altijd welkom, per persoon komt er dan € 10,- bij.
Deze workshop lachen kan ook langer of korter, vraag naar de mogelijkheden!

Vraag naar de mogelijkheden!