Lachbreak

Workshop Lachen Vergaderbreak

Lachen voor bedrijven

Een snelle ontspannen sessie lachen waarbij de groep door middel van lachen weer snel fris wordt. En daardoor klaar voor de volgende spreker of vergadering. Lachen is een beleving! Het is niet om naar te kijken, maar om te ervaren! Een korte sessie lachen zorgt voor afleiding en voor extra zuurstof in de hersenen. Wanneer men lacht, kan men niet nadenken. Even de aandacht nergens. Dit kan tijdens een seminar of een lange vergadering een welkome afleiding zijn. Door als groep samen even bevrijdend te lachen, kan men er daarna weer tegenaan. De aandacht is er weer bij. Men is ontspannen en weer klaar voor het serieuze werk!

Programma

Een korte lachsessie is een perfecte onderbreking van een lange vergadering of een dag vol seminars. Uiteraard is het aan te raden een aantal sessie’s in de dag te verwerken, wanneer men bijvoorbeeld gedurende een hele dag de aandacht erbij moet houden. Uiteraard kan een programma in overleg worden samengesteld. Na een zeer korte uitleg worden er een aantal lachoefeningen en ademhalingsoefeningen gedaan. De groep is weer scherp en gefocust.

Ruimte

Aangezien de ontspanningssessie alleen maar een welkome onderbreking is van een vergadering of seminar, zullen we het moeten doen met de ruimte die voorhanden is. Het meest prettig is wanneer de deelnemers even van hun stoel kunnen, aangezien dan de benen gestrekt kunnen worden en het lichaam goed kan bewegen.

Prijs

De prijs voor een lachbreak met 10 personen € 75,-. Uiteraard zijn meer personen altijd welkom, per persoon komt er dan € 7,50,- bij.
Alle bedragen zijn exclusief 9 % BTW, eventuele zaalhuur en horeca.

Reistijdvergoeding

Binnen Rotterdam rekenen we geen reistijdvergoeding. Buiten Rotterdam rekenen we per half uur € 25,-.

Alles Lach staat open voor ruilhandel & betaling in natura! Zelfs sessies op vrijwillige basis!
Reken jezelf niet direct rijk: goed lachen is tenslotte goud waard! Sanne bepaalt of jullie voorstel of verhaal goed genoeg is. Spannend!

Uiteraard kunt u ook kiezen voor meerdere ontspannende sessies op één dag of een korter/langer programma. Voor meer personen is ook mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden!

Vraag naar de mogelijkheden! 

In het kort

Workshop Lachen Alles Lach

Duur : 10 tot 20 minuten
Vanaf: 10 personen
Waar: Eigen of gehuurde locatie

Vraag naar de mogelijkheden! 

Bel mij terug

    Uw naam

    Uw telefoon nummer