Particulieren

Hahahahahahahaha!

Lachen voor particulieren

Workshop Lachen

Door Alles Lach

Lachen is toch eigenlijk altijd leuk? Welke gelegenheid ook, lachen is geschikt! Ervaar het concept van lachen zonder specifieke reden. Met elkaar lachen, omdat het kan en omdat je het wilt. En kom achter de vele positieve effecten die lachen heeft!

Workshop Lachen

Zonder specifiek thema lekker lachen. Of misschien juist omdat je iets te vieren hebt? Positieve start van een vriendenweekend? Vieren van gehaalde successen? Een workshop lachen is eigenlijk voor elke gelegenheid in te zetten.

Lees meer over workshop lachen

Workshop Lachen Vrijgezellendag

Het mag duidelijk zijn op wie in deze workshop de nadruk op gelegd wordt.. Al lachend leer je elkaar snel kennen en is het ijs gebroken voor de rest van de dag!
Natuurlijk zetten we de vrijgezel in het zonnetje en gaan we lachend op naar de grote dag!

Lees meer over workshop lachen vrijgezellendag

Workshop Lachen Familiedag

Familie ben je een leven lang! En dan kan het soms best lastig zijn om iets te bedenken voor de volgende familiedag! Maar: TADAA!! Lekker lachen met elkaar! Of jullie dat nou al vaak doen of niet, een ervaring is het zeker!

Lees meer over workshop lachen familiedag

Positieve Workshops

Door Alles Lach

Lachen is heerlijk! Maar ben je op zoek naar een positieve workshop waar zeker wel gelachen wordt, maar waar het niet de hoofdrol speelt? Iets meer theorie, iets minder praktijk? Waar je ook veel van leert en enthousiast wordt gemaakt? Taddaaa:

Workshop Positieve Psychologie

Positieve psychologie staat voor wat je gelukkig maakt en gaat uit van positieve ervaringen, eigenschappen en instelling. Richt je op de mogelijkheden en potentie! En dit alles op wetenschappelijke basis, zonder de praktijk uit het oog te verliezen! Er is zoveel te vertellen over positieve psychologie!! We behandelen de basis!

Lees meer over workshop positieve psychologie

Positieve Workshops

In ontwikkeling

We werken momenteel aan de volgende workshops, ook lachen, maar niet als hoofrolspeler :

Workshop Humor

Waar moet jij om lachen? Heb jij humor? Vinden anderen dat ook? We nemen een breed scala door en checken hoe jullie scoren qua humor! Hoewel er in humor natuurlijk geen winnaars of verliezers bestaan!

Workshop Lachend Zingen

Er zitten zoveel gelijkenissen tussen lachen en zingen! Dus dat gaat ook heel goed samen! Enneh… geen zorgen, het is geen auditie, je hoeft niet echt te kunnen zingen! Dat iedereen kan lachen is wel een vereiste voor deelname!

Ben je geïnteresseerd in één van bovenstaande workshops? Laat het weten, dan zetten we er wat vaart achter!