Your cart

Alles lach Workshop Lachen

Een workshop lachen is geschikt voor elke gelegenheid. Iedereen kan het en een locatie is al snel geschikt. De workshop laat jullie zien dat er geen reden nodig is om te lachen. Duidelijke uitleg en een rustige opbouw zorgen voor een fijne sfeer, waardoor het voor vrijwel iedereen bijzonder makkelijk blijkt om zomaar te lachen! Lekker ontspannen en een bijzondere ervaring, dát is een workshop lachen.

Programma

Een workshop lachen kan het beste ’s ochtends gehouden worden, aangezien men dan de gehele dag profijt heeft van het resultaat. Wanneer dat niet goed uitkomt, kan het ’s middags en ’s avonds natuurlijk ook! Uiteraard kan een programma in overleg worden samengesteld. Normaal gesproken wordt in een tijdsbestek van een uur het principe van lachen zonder reden uitgelegd, worden er verschillende lach- en groepsoefeningen gedaan, komen er verschillende lachfeiten voorbij, is er een sessie “vrij lachen”, en is er tijd voor relaxen en vragen.

Ruimte

Lachen kan natuurlijk daar waar jullie willen, maar wanneer je suggesties wenst, laat het weten! Aangezien het bij lachen erg om de dynamiek van de groep gaat is het belangrijk een fijne en geschikte ruimte te hebben om de sessie in te verzorgen. Wanneer de ruimte alleen de mogelijkheid biedt om mensen op hun stoel te laten zitten, kan dit, maar voorkeur gaat uit naar een ruimte waar men vrij kan bewegen. Het meest prettig is een ruimte met stoelen welke te verplaatsen zijn. Tevens kun je je voorstellen dat een groep van blij lachende mensen flink wat geluid kan produceren! Het is dus gewenst te bedenken wie de buren zijn….


“De workshop werd op een sprankelende wijze en met humor gegeven.”
– Chela

Prijs

Bedrijven

De prijs voor 10 personen voor een uur lachplezier bedraagt € 245,-. Uiteraard zijn meer personen altijd welkom, per persoon komt er dan € 15,- bij.
Alle bedragen zijn exclusief 9 % BTW, eventuele zaalhuur en horeca.

Particulieren

De prijs voor 10 personen voor een uur lachplezier bedraagt € 150,-. Uiteraard zijn meer personen altijd welkom, per persoon komt er dan € 15,- bij.

Reistijdvergoeding

Binnen Rotterdam rekenen we geen reistijdvergoeding. Buiten Rotterdam rekenen we per half uur € 25,-.

Alles Lach staat open voor ruilhandel & betaling in natura! Zelfs sessies op vrijwillige basis!
Reken jezelf niet direct rijk: goed lachen is tenslotte goud waard! Sanne bepaalt of jullie voorstel of verhaal goed genoeg is. Spannend!

Uiteraard kun je ook kiezen voor een korter of langer programma. Met meer mensen is ook mogelijk.

Vraag naar de mogelijkheden! 

In het kort

Duur : 60 minuten
Vanaf: 10 personen
Waar: Eigen of gehuurde locatie

Wat vonden anderen van de lachworkshop?

De workshop kan ook langer of korter, vraag naar de mogelijkheden!