Your cart

Alles lach Workshop
Positieve Psychologie

Tijdens deze workshop positieve psychologie duiken we, je raadt het nooit…, in de wereld van de positieve psychologie, ook wel de wetenschap van geluk genoemd. We behandelen de basis en kijken hoe de deelnemers op dit moment in het leven staan! En kijken hoe ze (nog) gelukkiger kunnen worden. Interessante theorie, mooie oefeningen en een overzicht van je eigen kwaliteiten! Sanne heeft het voornemen om je zeer enthousiast te maken over positieve psychologie, als je dat niet al was….

Programma

De theoretische achtergrond van de positieve psychologie is heel breed, divers en nog steeds in ontwikkeling. En zo ook de praktische toepassing. We leggen de focus op de basis. Wat zijn de pijlers van geluk? Wat maakt dat je meer welbevinden ervaart? Welke aspecten van je leven kun je inzetten voor je eigen geluk?
Natuurlijk wél heel persoonlijk. Zodat iedereen met positieve inzichten over zichzelf én de anderen deze workshop verlaat.
Een relaxte en actieve workshop, waar theorie als een rode draad door de oefeningen heen loopt.
Gedurende deze workshop positieve psychologie krijgt u in ieder geval antwoord op de volgende vragen:

• Wat is positieve psychologie?
• Hoe kan ik hier iets aan hebben?
• Welke kwaliteiten vindt deze groep bij me passen?
• Waar in mijn leven kan ik zelf nog wat verbeteringen aanbrengen?

Ruimte

Deze workshop positieve psychologie kan natuurlijk verzorgd worden daar waar jullie willen, maar wanneer je suggesties wenst, laat het weten! Aangezien een fijne ruimte zeer belangrijk is voor de workshop, is het gewenst hier even over na te denken. Wanneer de ruimte alleen de mogelijkheid biedt om mensen op hun stoel te laten zitten, kan dit, maar voorkeur gaat uit naar een ruimte waar men vrij kan bewegen. Het meest prettig is een ruimte met stoelen welke te verplaatsen zijn. Licht, ruim en mogelijkheden tot ventilatie zijn ook pluspunten!

Prijs

Bedrijven

De prijs voor 10 personen voor een uur Positieve Psychologie bedraagt € 245,-. Uiteraard zijn meer personen altijd welkom, per persoon komt er dan € 15,- bij.
Alle bedragen zijn exclusief 9 % BTW, eventuele zaalhuur en horeca.

Particulieren

De prijs voor 10 personen voor een uur Positieve Psychologie bedraagt € 150,-. Uiteraard zijn meer personen altijd welkom, per persoon komt er dan € 15,- bij.

Reistijdvergoeding

Binnen Rotterdam rekenen we geen reistijdvergoeding. Buiten Rotterdam rekenen we per half uur € 25,-.

Alles Lach staat open voor ruilhandel & betaling in natura! Zelfs sessies op vrijwillige basis!
Reken jezelf niet direct rijk: een positive blik is tenslotte goud waard! Sanne bepaalt of jullie voorstel of verhaal goed genoeg is. Spannend!

Uiteraard kun je ook kiezen voor een korter of langer programma. Met meer mensen is ook mogelijk.

Vraag naar de mogelijkheden! 

In het kort

Duur : 60 minuten
Vanaf: 10 personen
Waar: Eigen of gehuurde locatie

Wat vonden anderen van de lachworkshop?

De workshop kan ook langer of korter, vraag naar de mogelijkheden!