Workshop Positieve Psychologie Bedrijven

Workshop

Positieve Psychologie

Tijdens deze workshop positieve psychologie duiken we, je raadt het nooit…, in de wereld van de positieve psychologie. We behandelen de basis en kijken hoe de deelnemers op dit moment in het leven staan! Interessante theorie, mooie oefeningen en een overzicht van je eigen kwaliteiten! Sanne heeft het voornemen om je zeer enthousiast te maken over positieve psychologie, als je dat niet al was….

Programma Positieve Psychologie

De theoretische achtergrond van de positieve psychologie is heel breed, divers en nog steeds in ontwikkeling. En zo ook de praktische toepassing. We leggen de focus op de basis. Natuurlijk wél heel persoonlijk. Zodat iedereen met positieve inzichten over zichzelf én de anderen deze workshop verlaat.
Een relaxte en actieve workshop, waar theorie als een rode draad door de persoonlijke én gezamenlijke oefeningen heen loopt.
Gedurende deze workshop positieve psychologie krijgt u in ieder geval antwoord op de volgende vragen:

• Wat is positieve psychologie?
• Hoe kan ik hier iets aan hebben?
• Welke kwaliteiten vindt deze groep bij me passen?
• Waar in mijn leven kan ik zelf nog wat verbeteringen aanbrengen?

Ruimte

Deze workshop positieve psychologie kan natuurlijk verzorgd worden daar waar jullie willen, maar wanneer je suggesties wenst, laat het weten! Aangezien een fijne ruimte zeer belangrijk is voor de workshop, is het gewenst hier even over na te denken. Wanneer de ruimte alleen de mogelijkheid biedt om mensen op hun stoel te laten zitten, kan dit, maar voorkeur gaat uit naar een ruimte waar men vrij kan bewegen. Het meest prettig is een ruimte met stoelen welke te verplaatsen zijn. Licht, ruim en mogelijkheden tot ventilatie zijn ook pluspunten!

Prijs

De prijs tot 20 personen voor een uur positieve psychologie bedraagt € 245,-. Uiteraard zijn meer personen altijd welkom, per persoon komt er dan € 10,- bij.
Wanneer de locatie zich in Rotterdam bevindt worden er geen vervoerskosten gerekend, daarbuiten helaas wel. Per half uur kost dit € 25,-.
Deze bedragen zijn exclusief 9 % BTW, eventuele zaalhuur en horeca.
Alles Lach staat open voor ruilhandel & betaling in natura! Zelfs sessies op vrijwillige basis! Reken jezelf niet direct rijk: goed lachen is tenslotte goud waard! Sanne bepaalt of jullie voorstel of verhaal goed genoeg is. Spannend!

Uiteraard kunt je ook kiezen voor een korter of langer programma positieve psychologie. Met meer mensen is ook mogelijk.

Vraag naar de mogelijkheden! 

In het kort

Machinist.3

Duur : Minimaal 1 uur
Waar: Uw eigen of gehuurde locatie
Prijs : Vanaf  € 245,- (excl. 9 % BTW & reistijd)
Personen : 10 tot 20 personen

Uiteraard zijn meer personen altijd welkom, per persoon komt er dan € 10,- bij.
De workshop kan ook langer of korter, vraag naar de mogelijkheden!

Vraag naar de mogelijkheden! 

Bel mij terug

    Uw naam

    Uw telefoon nummer